AL PUNT INFORMATIU D’AQUESTA QUINZENA…

234

Coincidint amb l’inici del mes de setembre, aquest dimecres es distribueix el número 621 del quinzenal Punt Informatiu de Pollença.

A la portada d’aquest Punt Informatiu, es destaca que l’associació Pollença Cares ha comprat 60 ordinadors pels escolars les famílies dels quals no poden assumir aquesta despesa ara que començarà el curs 2021/22. Per altra banda, també s’hi apunta que el distintiu de Pollença com a “Pueblo más bonito de España” ha anat acompanyat de crítiques, que els problemes de contaminació persisteixen al Moll, que comença el Festival MOZART21, que la Policia Local ha hagut d’intervenir diverses happy parties, que Alba Suau ha guanyat el Premi Barbara H. Weil o que un infant va caure des d’un tercer pis al Port.

A les pàgines interiors, hi ha la informació generada al municipi durant el mes d’agost i l’avanç d’activitats que seran notícia aquestes properes setmanes. I és que, després d’agost, hi ha molta programació cultural, esportiva…

I, a les seccions de sempre, trobareu una foto antiga que mira des del Calvari, el primer lliurament de “El modernisme popular al aval de Santa Catalina” de Tomàs Vibot, un article sobre mediambient de Jaume Reus sobre “Les emissions globals han d’arribar al màxim en quatre anys” o l’apunt toponímic de Juan M. Torres Velasco sobre les “Urbanitzacions de Pollença i Cala de Sant Vicenç”, entre altres.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital