AL PUNT INFORMATIU D’AQUESTA QUINZENA…

220

Avui, 17 de febrer de 2021, es reparteix el PUNT iNFORMATIU número 608, corresponent a la segona quinzena del segon mes de l’any. A les planes de la revista de Pollença, es tracten temes d’actualitat com les mobilitzacions del sector turístic davant la crisi desfermada per la pandèmia de la covid-19, també es parla sobre la manifestació de centenars de vehicles per demanar que no facin retirar els parcs infantils de les platges del Moll i altres notícies com les reaccions davant la vacunació de la delegada de Benestar Social i les proves PCR realitzades a la mateixa regidora i al batle de Pollença.

També es destaca la localització d’exemplars d’abella asiàtica gegant, la bona organització de la cursa Serra Nord, l’incendi d’Ariant…

A més a més, es fa un seguiment a l’evolució de la pandèmia de la covid-19 al municipi de Pollença, tant pel que fa a nous contagis com també al calendari de vacunacions.

Per acabar, a les planes del darrer PUNT iNFORMATIU, no hi falten els col·laboradors. Aquesta quinzena hi ha un reportatge de Pere Llobera “Morou” sobre “Una excursió a la casa de la neu de Fartàritx del Recó”, el segon lliurametn de Pere Salas sobre “Germania 500 anys”, un apunt de Jaume Reus Bennàssar sobre “Un 70 per cent dels desastres naturals dels darrers cinc anys han estat provocats pel canvi climàtic”, el sisè lliurament del Memoràndum de Ramon Reig “Un secret guardat de per vida” i molts altres.

PUBLICITAT
PUBLICITAT