AL PUNT INFORMATIU D’AQUESTA QUINZENA…

231

Al Punt Informatiu Pollença numero 644 corresponent a la segona quinzena d’agost de 2022 i en portada, hi ha el nou batle del municipi, Andrés Nevado. Qui ha estat candidat a la batlia el 2015 i el 2019 per Unió Mollera Pollencina (UMP), assumeix la presidència de l’Ajuntament enmig d’agraïments cap al govern i oposició, així com també cap als actuals socis de govern i els socis que va tenir durant la passada legislatura.

Més enllà d’aquest relleu al capdavant del govern local, a la portada de Punt Informatiu Pollença es destaca que l’estudi de l’Imedea conclou que l’aigua de la platja d’Albercuix té un problema de contaminació fecal continu, que el palista pollencí Joan Toni Moreno ha fet Or al Campionat del Món, que les telefonistes han rebut el reconeixement Clara Hammerl o que el Govern de les illes Balears anuncia que la gratuïtat de l’educació de 0 a 3 anys.

Entre les notícies de les planes centrals, és de destacar la crònica fotogràfica de la passada Patrona, la primera després de la pandèmia del coronavirus i, per tant, la més esperada dels darrers anys. Aquest 2022, després de dos anys d’unes festes restringides, s’ha viscut una Patrona al cent per cent.

I, per suposat, no hi falten les aportacions dels col·laboradors de sempre.

PUBLICITAT
PUBLICITAT