Al Punt Informatiu d’aquesta quinzena…

135

Al Punt informatiu Pollença número 686, corresponent a la segona quinzena del mes de maig de 2024, es destaca en portada la situació “De l’explotació dels serveis de platges”, així com també que Joan Toni Moreno s’ha proclamat subcampió del món amb la qual cosa participarà als propers Jocs Olímpics, que el millor pa moreno de Mallorca el fan al Forn Formentor de Pollença, que Pollença està en plena ocupació, que Formentor recupera la Bandera Blava, que la Cooperativa Pagesa celebrarà Sant Isidre, que els taxistes encaren una temproada prometedora i que l’aurora boreal es va veure des del municipi de Pollença.

A la Contracoberta, Joan Martorell s’endinsa en les diferències entre dues fotografies de Pollença des del turó del Beguins, una captada el 1891 i l’altra el 2017.

A les planes centrals, entre les moltes notícies generades durant aquestes setmanes, cal destacar que l’investigador Juan M. Torres Velasco obre un serial dedicat a la “Toponímia màgica” a la seva secció Els nostres noms de lloc. Per la seva banda, Tomàs Vibot recorre un primer tram de “El camí de les sínies (Galatzó): un viatge per la prehistòria i la història medieval de Mallorca”; Jaume Reus explica com “L’extracció de recursos augmentarà un 60 per cent el 2060” o que “El canvi climàtic podria costar-nos $38 bilions a l’any el 2050”, i Andreu Salom recorda els “Pollencins a la presó de can Mir”.

PUBLICITAT