AL PUNT INFORMATIU D’AQUESTA QUINZENA…

183

Al Punt Informatiu Pollença d’aquesta quinzena, destacam en portada la decisió d’Andrés Nevado d’assumir la batlia de Pollença després que la militància d’Unió Mollera Pollencina (UMP), en donàs el vist i plau en el transcurs d’una assemblea celebrada divendres passa amb aquesta finalitat.

Més enllà d’aquesta notícia que fa tres anys que cova en silenci, també ocupa la porta la troballa d’ossos de tres cossos de diferents èpoques a les obres del carrer dels Àngels de Pollença i que, aquest mes de maig, hi haurà la Rua. També és notícia de portada el mal servei del transport públic a Pollença i la tala indiscriminada d’abres al Moll. Finalment, també s’avança la intenció de l’Ajuntament de llogar arcabussos per als Moros i Cristians.

A la contracoberta, dues instantànies de la Cala Sant Vicenç preses des de la mateixa perspectiva, però en 100 anys de diferència.

I, a les planes centrals, a més de notícies d’actualitat i d’esports, hi ha una entrevista a la telefonista Coloma Borràs i altres dues converses sobre el programa Erasmus+ amb una mestra i una alumna pollencines de l’IES Alcúdia, o les aportacions dels col·laboradors com Juan M. Torres Velasco, Ramon Reig, Tomàs Vibot,..

PUBLICITAT
PUBLICITAT