AL PUNT INFORMATIU D’AQUESTA QUINZENA…

140

Avui, dimecres 15 de desembre, es reparteix el Punt Informatiu númoer 628, corresponent a la segona quinzena de desembre de 2021, o sigui el darrer d’aquest any.

A la portada, es destaquen dues polèmiques: una més al voltant de les obres de reforma de l’emblemàtic hotel Formentor, i les declaracions de l’ex-director de la Residència de Pollença sobre la vacunació de la regidora Cerdà Nadal i sobre les proves PCR que regularment es varen fer tant ella com el batle Cifre Ochogavia.

Per altra banda, també s’avança en primera pàgina la convocatòria del sorteig dels Cavallets, el donatiu de 8.000 euros a entitats benèfiques per part del Club de Basquet Eu Moll i les dades de l’atur d’aquest 2021.

La despreocupació de l’Ajuntament amb els punts de càrrega per a vehicles elèctrics, les obres a la carretera del Far que obliguen a tancar la carretera fins al mes de maig, la victòria de dos pollencins al Campionat d’Espanya de Gimnàstica Artística, l’ordenació del pollencí Gabriel Torrandell com a diaca permanent, l’elecció de nova directiva de Secció de Muntanya… i, per suposat, un resum de la pandèmia de la covid-19 que s’enfila al municipi de Pollença.

PUBLICITAT

A més a més, els alumnes del Cicle de Formació Professional d’Activitats Físiques i Esportives de l’Institut d’Educació Secundària Obligatòria Guillem Cifre de Colonya estrenen col·laboració amb Punt Informatiu amb un article sobre “Tots els alumnes que han cursat la formació professional esportiva a Pollença, ara estan treballant o estudiant”. Jaume Reus fa un resum de la Cimera sobre el canvi climàtic celebrada al Regne Unit. I l’investigador Juan M. Torres Velasco s’endinsa en la toponímia del Puig d’Almadrava a “Els nostres noms de lloc”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT