Al Centre de Salut, comencen les vacunacions combinades, covid i grip

388

Ahir, dijous 13 d’octubre, al Centre de Salut, es començaren a administrar la vacuna combinada, contra la covid i el grip, a persones majors de 80 anys.

A partir del 22 d’octubre, s’iniaciarà la vacunació també combinada contra el grip i la covid, a les persones majors de 60 anys i menors de 60 amb factors de risc.

El Centre de Salut ofereix la possibilitat de vacunar-se contra el grip i la covid. Ara bé, “si algú només se’n vol posar una de les dues, ho pot fer lliurement. Només donam l’opció a qui vulgui”, ha puntualitzat la coordinadora del Centre de Salut, la Doctora Alejandra Valero.

Abans de demanar hora, cal tenir en compte que “hagin passat tres mesos després d’haver-se administrat la darrera dosi de la vacuna o d’haver-se infectat de covid, a les persones majors de 80 anys, o cinc mesos per a la resta de població”, ha apuntat la Doctora Valero.

PUBLICITAT

Els dies de vacunació al Centre de Salut de Pollença són els matins de dimecres i divendres, i el capvespre del dijous.

Les cites es poden sol·licitar a través de la web d’IB-Salut, de Bit Cita o bé a través dels telèfons d’Infovacuna 971 211 999 i d’infosalut 971 220 000.

PUBLICITAT