AJORNADA LA PRESENTACIÓ DE REIS DEL MÓN DE SEBASTIÀ ALZAMORA

162

Avui, divendres 26 de juny, a les 20’30 hores, a can Llobera, s’havia de presentar la darrera novel·la de l’escriptor Sebastià Alzamora, Reis del món, però s’ha hagut d’ajornar per motius personals. Tan aviat com es conegui la nova data, es donarà a conèixer.

Aquest era el primer de dos esdeveniments culturals en què Alzamora havia de participar aquest cap de setmana a Pollença, on el 27 de juny, està programat el segon acte de la “Primavera Cultural Pollencina”, un debat sobre “La bella molinera” els poemes de Wilhelm Müller que musicà Franz Shcubert.

Sebastià Alzamora havia de parlar sobre la poesia i literatura de Wilhelm Müller en una conferència titulada “Si jo em digués Schubert i tu fossis molinera”. Des d’Euroclassics, han avançat que “llegirem el text que ha preparat” el mateix Sebastià Alzamora.

Segon acte de “Primavera cultural pollencina”: “La Bella Molinera”

PUBLICITAT

Aquest dissabte 27 de juny, al Claustre de Sant Domingo de Pollença, per tant, es manté l’acte de la “Primavera cultural pollencina” amb el format anunciat: conferència (a les 19’30 hores) i concert (a les 20 hores). El preu de l’entrada és de 15 euros i de 5 euros per a estudiants menors de 30 anys.

El concert anirà a càrrec del tenor José Manuel Sánchez i el pianista Francesc Blanco que interpretaran “La Bella Molinera” de Franz Shubert a partir de poemes de Wilhelm Müller.

“La Bella Molinera” (Die schöne Müllerin) és una obra mestra de Schubert, composta el 1823. A més a més, és un dels primers cicles de lieder complets de l’època romàntica, en el qual el compositor, seguint el fil d’una història completa, utilitza diferents registres musicals per explicar plenament les peripècies successives.

El cicle consta de vint cançons, la meitat amb una forma estròfica simple, que transmeten des d’un optimisme alegre a la desesperació i la tragèdia, desenvolupant una sèrie de temes típicament romàntics: l’amor, l’espera, la decepció amorosa, la tristesa, la mort, la recerca personal, el viatge, la naturalesa.

La pollencina Antònia Ferrer Vila presenta Enzo. Salida del espacio tiempo

Avui mateix, divendres 25 de juny, a les 20 hores, al Centre Cultural Guillem Cifre de Colonya, a Pollença, la pollencina Antònia Ferrer Vila presentarà el llibre Enzo. Salida del espacio tiempo. A més de l’autora, participarà a la presentació l’escriptor i editor, Guillem Rosselló.

La presentació d’Enzo. Salida del espacio tiempo s’anuncia com a quelcom “revelador”. De fet, a més del llibre, apunten que “hi haurà un punt revelador per aquelles persones disposades a cerca en elles mateixes”.

La pollencina Antònia Ferrer Vila és autora també del llibre El alzheimer. Un portal hacia la transformación.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT