AIXÍ SERÀ LA CELEBRACIÓ ANYAL COSTA I LLOBERA 2021

298
Imatge d'arxiu de l'ofrena floral amb motiu de la Celebració Anyal Costa i Llobera. Foto: Fernando Perianes.

La Fundació Rotger Villalonga (F-R-V) presenta els actes de la Celebració Anyal Costa i Llobera de 2021 que s’adapta al temps de pandèmia.

L’activitat començarà el dissabte 16 d’octubre, a les 20 hores, a la parròquia de la Mare de Déu dels Àngels, amb una Missa en mem`òria de Miquel Costa i Lloebra que dirà el Bisbe de Mallorca, Monsenyor Sebastià Taltavull. Com és costum, durant aquesta celebració es farà una ofrena floral i un recital de versos davant el Sepulcre del Servent de Déu.

Diada de Cala Murta

L’endemà, diumenge 17 d’octubre, a les 11 hores, a cala Murta, se celebrarà una eucaristia i es procedirà al besamans a la Mare de Déu i càntic dels “Goigs”.

A les 12 hores, devora el monument al Poeta, hi haurà un acte literari durant el qual es recordarà el també poeta pollencí Miquel Bota Totxo, a qui l’any passat s’havia de dedicar una Diada que, finalment, es va haver de suspendre per mor de la pandèmia. A més a més, es presentarà la revista Cala Murta número 41 que tampoc es va poder presentar el 2020. Finalment, hi haurà un recital de poemes.

PUBLICITAT

Per poder pujar fins a cala Murta, la Fundació Rotger Villalonga posa a disposició dels interessats un servei d’autocar gratuït. Per això, cal inscriure’s abans del 15 d’octubre, a través dels telèfons 971533712 i 650919372.

La sortida de l’autobús des de Pollença serà a les 10 hores, des del Monument i des del Port, a les 10’15 hores, des de darrere l’Església. Per tornar, la sortida des de cala Murta, serà a les 13 hores.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT