AIXÍ ES REALITZARÀ LA DESINFECCIÓ DE POLLENÇA

1063
Banderes als balcons de Pollença

Aquest migdia, el delegat de l’àrea de Comerç, Fires i Mercats, Miquel Llobeta, i represetants de la Policia Local s’han reunit per organitzar la desinfecció de Pollença que durant a terme de manera totalment voluntària i altruista pagesos, jardiners i vinaters.

El municipi de Pollença es dividirà en 15 sectors: nou a Pollença poble, 5 al Port de Pollença i 1 a la Cala Sant Vicenç. A cada sector i en funció del número de voluntaris que hi hagi (en aquests moments, hi ha una vintena de voluntaris, però és possible que l’horabaixa siguin més. De fet, qui disposi d’eines o maquinària per dur a terme aquesta tasca i vulgui contribuir en la desinfecció es pot posar en contacte amb el regidor Llobeta a través del mòbil 609 62 10 42) i de la maquinària de què disposin, organitzaran les brigades de neteja. I és que els grans tractors es dedicaran a places i carrers, mentre que els carrerons més estrets i complicats s’hi haurà de destinar un altres tipus d’eines.

Pagesos, jardiners i vinaters

Tal i com es va informar ahir, pagesos, jardiners i vinaters, així com responsables de l’Ajuntament i de la Policia Local es trobaran a les 19 hores, a la plaça del Monument. Allà es distribuiran pels sectors abans esmentats. Es calcula que, en dues o tres hores, tot el municipi pot estar desinfectat. En qualsevol cas, en acabar, valoraran si hi ha carrerons complicats o racons on no han pogut arribar o si han hagut de deixar alguna zona.

De fet, es plantegen que, a més dels cinc sectors del Moll, també es facin les urbanitzacions.

PUBLICITAT

D’aquí uns dies, possiblement divendres, es farà una segona desinfecció.

Demanen a la població que, durant el temps de la desinfecció, quedin a casa per evitar contagis, sobretot, i també perquè usaran lleixiu.

Quins espais desinfectaran

Sobre els espais a desinfectar, expliquen que netejaran amb una solució d’aigua i llexiu carrers, voravies, places, parcs infantils i mobiliari urbà. A l’hora recorden que, a banda d’aquesta desinfecció, l’ajuntament de Pollença continuarà realitzant la desinfecció periòdica de les zones més transitades i on es concetra major número de persones com ara els voltants de les Residències i del Centre de Dia, dels PAC, dels supermercats, farmàcies i forns, entre altres negocis de serveis bàsics durant unes hores obren al públic.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT