AIXECA’T CADA DIA AMB EL WORDLE DE PUNT INFORMATIU

839

A partir de demà, la publicació diària de Puntinformatiu.cat “BON DIA, POLLENÇA” incorpora un senzill joc per acabar de despertar la ment. A més de saber quin temps farà, quin és el sant del dia i veure les espectaculars fotografies que ens envien els nostres lectors, també es podrà jugar a esbrinar la paraula proposada.

Cada dia serà una paraula diferent del dia anterior, però la mateixa per a tots els lectors. Les regles són molt simples, primer s’escriu una paraula aleatòria de cinc lletres i es fa clic a “Enter”. Les lletres que surtin de color groc vol dir que es troben a la solució, però no estan ben col·locades; mentre que les que surtin de color verd vol dir que es troben a la solució i, a més, estan en la posició correcta. Això sí, només hi ha sis oportunitats, i si no s’esbrina, s’haurà d’esperar l’endemà per tornar a jugar.

Els lectors que descobreixin la paraula ens la podran enviar al grup de difusió de Whatsapp del Punt Informatiu i suggerir-ne una per aun altre dia.

Encara no ets del grup de difusió? Tan sols has de guardar el número de Punt Informatiu a la llista de contactes (652 040 791) i després enviar-nos un WhatsApp amb el teu nom i llinatge.

PUBLICITAT

I per començar, aquí teniu la primera paraula:

PUBLICITAT