AINA PERELLÓ, ENTRE LES DONES ARTISTES QUE PARTICIPEN A DEU VISIONS ACTUALS

143

L’artista pollencina Aina Perelló és una de les deu dones artistes que participen a l’exposició Deu visions actuals que, entre el 16 de febrer i el 8 de juny, es podrà veure a la Sala d’exposicions de l’Auditori de sa Màniga a Cala Millor.

L’exposició Deu visions actuals presenta deu visions contemporànies de deu dones artistes, que hi exposen dues peces cadascuna. Deu artistes, totes elles establertes a Mallorca, mostraran la seva obra recent. S’hi veurà des de visions més emergents fins a creadores més consolidades.

En aquest sentit, es considera que l’art més interessant d’avui, presentat per dones artistes, integra els temes més actuals que sorgeixen del feminisme o de la problemàtica social.

Les nou artistes que comparteixen cartell amb Aina Perelló són Bel Fullana, Maria Huerga, Catalina Julve, Aina Llull, Núria Marquès, Amparo Sard, Gabriela Seguí, Olímpia Velasco i Laia Ventayol.

PUBLICITAT

L’Auditori de sa Màniga de Cala Millor té obert de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores, dissabte de 16 a 20 hores i diumenge d’11 a 15 hores.

Activitats complementàries

A l’entorn de la mostra Deu visions actuals, es duran a terme activitats complementàries com ara una conferència del comissari de l’exposició, Antoni Sansó, sobre “L’art a través de la dona” per al dia 10 de març, a les 20 hores, al mateix Auditori de sa Màniga.

I també una jornada de portes obertes el dia 1 de març, entre les 15 i les 20 hores, amb motiu de la Diada de les illes Balears.

Tant la visita a l’exposició com les activitats complementàries són gratuïtes.

PUBLICITAT
PUBLICITAT