AGRAÏTS, PERÒ ESCARRUFATS PER LA BRUTORADA RECOLLIDA AL BOSQUET DE BÓQUER

229
Foto: Facebook Michael L. Muller.

Tal i com estava previst ahir dematí, hi va haver la neteja del Bosquet de Bóquer, una acció ciutadana organitzada i realitzada per un grup de voluntaris, entre els quals el regidor d’Unides Podem Pollença, Michael L. Muller. No debades, Muller, a través de les xarxes socials, es mostrava agraït. En qualsevol cas, escarrufa la brutorada que hi recolliren.

La resposta de la ciutadania va ser excel·lent, una vintena de persones “repassaren de dalt a baix tot el Bosquet”, per dir-ho amb paraules de Muller qui, després que de les queixes per la situació de deixadesa dels bosquets de Bóquer i de Gotmar per part d’alguns ciutadans, va presentar un seguit de propostes a l’Ajuntament per posar solució a aquest Bosquet urbà. Tant una cosa com l’altra eren del darrer trimestre de 2020, mig any després, ha hagut de ser la ciutadania qui s’ha hagut d’organitzar i netejar el Bosquet de Bóquer.

Foto: Facebook Michael L. Muller.

“De tot i més”

Entre la brutícia que s’acumulava al Bosquet de Bóquer, que va ser allò que va animar la ciutadania a organitzar-se, hi havia “de tot i més”, explicava Muller al Facebook, a l’hora que senyalava que “les rames que veis són restes de poda d’alguna propietat, arbres que no són propis del Bosquet”.

Per a Michael L. Muller, la deixadesa del Bosquet de Bóquer respon “a la falta de sensibilitat cap al medi ambient i a la falta d’atenció de les institucions públiques”.

PUBLICITAT

Tot i que l’organització d’aquesta acció va sorgir de la ciutadania, ben aviat trobaren la complicitat del regidor d’Unides Podem, Michael L. Muller, qui es va implicar moltíssim amb la neteja del Bosquet de Bóquer. No és estrany, per tant, que al seu Facebook, agraís “totes les persones assistents, que han regalat part del seu temps d’un diumenge a una causa comú com és mantenir un espai i un pulmó verd del nostre Municipi”. “També a Protecció Civil que ha participat i a l’Ajuntament que ha facilitat contenidors i bosses de fems per poder recollir tot allò que, evidentment res té a veure amb un bosc”.

Foto: Facebook Michael L. Muller.

I ara què?

I ara que el Bosquet de Bóquer és net, el regidor d’Unides Podem a l’ajuntament de Pollença, Michael L. Muller, espera que “aviat es pugui conèixer i participar amb idees en el projecte que l’Ajuntament vol treure per fer una actuació al Bosquet”. En aquest sentit, apunta que “seria ideal i idoni acabar el tancament per delimitar zones d’accés definides, fer camins marcats (com a La Gola) perquè només es pugui caminar per alguns itineraris i no invadir tots els espais del Bosquet, posar panells informatius que expliquin la vegetació present, animals, les sitges existents, avisar de les multes que pot comportar tenir un comportament incívic…”

Dit això, Muller convida la ciutadania a prendre consciència, a l’hora que es mostra disposat a tornar fer una neteja.

Foto: Facebook Michael L. Muller.

PUBLICITAT