AGRAÏMENT DE LA FAMÍLIA D’EN MIQUEL “SOPERA”

653

Família d’en Miquel Llobera Cerdà

Durant aquests dies ens han arribat les vostres mostres d’estima, les vostres paraules escrites o sentides, el vostre reconeixement per en “Sopera”, mal nom que ell duia amb orgull.

Suport que ens han fet sentir conhort.

Persona referent, solidària, humil, ètica, implicada, persona donada als altres, carinyosa, lluitadora, home que es feia estimar i que sabia estimar amb totes les seves forces.

PUBLICITAT

A vegades la vida ens dona moments durs, a vegades les persones se’n van per sempre.

Ell sempre veia la part positiva de tot el que succeïa, davant de l’adversitat no es rendia, perseverava i cercava una sortida. El seu tarannà ens ha de servir d’exemple per poder superar aquests moments.

Ara és difícil alleugerar el pes que sentim dins el nostre cor, però cercarem un lloc nou en què hi pugui estar, en els records que no oblidarem mai, el que ens ha donat serà nostre per sempre.

I ens ha donat grans vetllades, excursions, campaments, aventures i rialles.

Ens ha donat ajuda, ensenyança, estimació i amor.

Hem compartit moltes i bones vivències

Hem tingut la sort i el plaer de viure la vida amb ell.

Quan les circumstàncies ho permetin, ens retrobarem per recordar-lo i despedir-nos d’ell com es mereix, encara que per sempre estarà amb noltros.

Moltes gràcies de tot cor a tothom, amics, companys, coneguts que ens han fet arribar els seus sentiments. I com han escrit:
“En pujar encén el frontal” i veuràs com noltros, aquí “trobarem a faltar el teu somriure”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT