UN CAP DE SETMANA DE TARDOR PLE D’ACTIVITAT

24

Pels que no fan pont, avui comença un cap de setmana ple d’activitat. Els més afortunats ja el començaren el dimecres horabaixa. Les jornades “terra, ànima i vida” de la Fundació Educació per la Vida i 84a Diada de Cala Murta són el més destacat d’aquests dies, però hi ha molt més.

Concert

Avui divendres 13 arriba la divertida i estrafolària música dels a bar dels Pirates Pirats, al bar del Poliesportiu de Pollença, Sportbaris. Serà a partir de les 21 hores i l’entrada és gratuïta.

Curset de botànica

Demà dissabte 14 d’octubre a partir de les 10 hores i fins a les 11’30 és durà a terme un curset de Plantes Silvestres Comestibles. En l’etnobotànic Joan Gonzàles (en Joan de ses Herbes) dirigirà una passejada que sortirà des del Convent de Sant Domingo. Durant aquesta sortida s’identificaran plantes i s’explicaran les seves propietats. Tot i que l’activitat és gratuïta, les places són limitades a un màxim de 20 persones. Les inscripcions es poden fer a Ràdio Pollença . S’ha de dur una cistella, tisore i una càmera de fotos.

PUBLICITAT

Neteja a cala sant Vicenç

Per l’horabaixa també del dissabte l’Associació de Veïns de Cala Sant Vicenç ha organitzat una neteja de les cales, Si vols participar la trobada és a les 16 hores al centre de busseig Altemrausch, davant l’hotel Simar. Tots els que participin rebran un val per un baptisme de busseig gratuït. Les inscripcions es poden fer enviant un whatsapp a 622 122 145.

Tertulia-cafè ornitològica

Continuen les tertúlies-cafè al Centre de Turisme Ornitològic de la Gola. Demà dissabte 14 a les 16 hores el tertúlia responsable de conservació del GOB, Toni Muñoz, parlarà sobre l’àguila peixetera. L’activitat és gratuïta.

Jornades d’educació per la vida

César Bona, conegut com “el millor professor d’Espanya”, i la monja i activista Teresa Forcades, seran alguns dels ponents que participaran de la 13a edició de la trobada “Terra, ànima i vida”. Els dies 14 i 15 d’octubre el claustre de Sant Domingo acollirà aquesta nova edició que també comptarà amb la presència del fundador del moviment Transition Town, Rob Hopkins o l’enginyeria i activista Sophy Banks. Les inscripcions es poden fer a la web pocapoc.org i el preu són 40 euros.

Aquestes trobades, organitzades per Fundació Educació per la Vida, reuneixen cada any a Pollença experts mundials i educadors per compartir i reflexionar entorn experiències educatives innovadores basades en l’educació integral de la persona.

84a diada de Cala Murta

La Fundació Rotger Villalonga ha enllestit el programa de celebracions amb motiu de la 84a. Diada de Cala Murta que se celebrarà els dies 14 i 15 d’octubre.

Com és costum, la Diada començarà el dissabte 14 d’octubre, a les 20 hores, amb una Missa en memòria de Costa i Llobera, a la Parròquia de Pollença. Durant la cerimònia eucarística, es diran versos i s’oferiran flors al sepulcre del poeta i canonge pollencí.

El diumenge 15 d’octubre, a les 10 hores, a Cala Murta, es projectarà el vídeo Miquel Costa, l’amor a la llengua i a la pàtria.

A les 11’30 hores, hi haurà l’Eucaristia i besamans a la Mare de Déu de Formentor amb càntic dels “Goigs”.

A les 12’30 hores, vora el monument Miquel Costa i Llobera, a Cala Murta mateix, hi haurà l’acte literari, acte que s’aprofitarà per retre homenatge al pintor pollencí Dionís Bennàssar de qui enguany es commemora el 50 aniversari del seu traspàs. També serà durant aquest interval de temps en què es presentarà la revista Cala Murta 38 i es recitaran poemes per part dels assistents.

Finalment, a les 14 hores, se servirà el dinar de companyonia al campament de Cala Murta. La sobretaula estarà amenitzada pel grup pollencí “Corda Amarada”.

Les persones interessades en assistir a la Diada de Cala Murta el diumenge 15 d’octubre, es poden inscriure per a l’autocar i per al tiquet del dinar fins a dia 14 d’octubre. El preu del dinar, arròs brut i bunyols, és de 8 euros, mentre que l’autocar des de Pollença fins a Cala Murta (anada i tornada) és de 4 euros, i des de Palma fins a Cala Murta (anada i tornada), de 7 euros. Per a formalitzar la inscripció i per a més informació a Pollença, us podeu posar en contacte amb el convent dels Sagrats Cors, els locals de les terceres edats de Colonya i de Sa Nostra, així com també de la Fundació Rotger Villalonga, i al Port a les associacions de persones majors de Colonya i Mar Blava. Per a Palma, podeu telefonar al 971292625. Si per causes imprevistes s’hagués de suspendre el dinar, l’organització tornarà l’import dels tiquets.

bty
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT