AGENDA: UN CAP DE SETMANA DE CORPUS, VELA I VIVALDI

177

Concert del Cor de Cambra Etzel

Avui dissabte 2 de juny, a les 20 hores, a l’església de Monti-Sion de Pollença, el cor de cambra Etzel i Orquestra interpretaran obres de Vivladi. Dirigits per Martí Sàez, l’entrada a aquest concert és gratuïta.
Per altra banda, l’endemà, diumenge 3 de juny, a les 21’15 hores, a l’església parroquial de la Pobla, Etzel, cor de cambra i orquestra, interpretaran Glòria i Credo del mateix Antonio Vivaldi. En aquest cas, l’entrada també és gratuïta.

Portes obertes a l’escola de vela del Reial Club Nàutic del Port de Pollença

T’estira el mar? T’agradaria aprendre a navegar empès pel vent i no saps com fer-ho? Idò aquest diumenge 3 de juny entre les 10 i les 14 hores tindrà lloc una jornada de portes obertes a l’escola de vela del Reial Club Nàutic del Port de Pollença.

PUBLICITAT

Ofici i processó del Corpus Christ

El diumenge 3 de juny, a les 10,30 hores tindrà lloc a l’esglèsia del Port de Pollença l’ofici del Corpus, metre que a la Parròquia de Pollença serà a les 18,30 hores. Acabada la missa sortirà la processó de les Àguiles i Joan Pelòs, que enguany seran representats per Elia Vallori, Maria Antònia Simó i Sergio Gómez.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT