AELC I PEDRA FOGUERA COMMEMOREN L’ANY COSTA

200

L’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) i l’associació cultural Pedra Foguera de Llubí organitzen actes amb motiu de l’Any Costa, en commemoració del centenari de la mort del poeta pollencí.

Aquest diumenge 4 de setembre, a les 19’30 hores, a can Llobera (plaça Vella, número 7 de Pollença) començarà l’acte de l’AELC. Després de la presentació, la comitiva anirà al Club Pollença (plaça del Mercat, 10), on dos bons coneixedors de l’obra de Miquel Costa i Llobera, Maria Antònia Perelló i Gabriel de la S.T. Sampol, dialogaran sobre Costa i Llobera moderats per l’escriptor Sebastià Perelló.

Finalment, aquest acte de l’AELC continuarà amb una lectura de poemes de Costa i Llobera amb intervencions musicals del jove Jaume Reus.

Miquel Costa i Llobera (Pollença, 1854 – Palma, 1922) Poeta, traductor, orador i prosista. A mig camí entre el segle XIX i XX és considerat una de les figures cabdals de l’anomenada Escola Mallorquina. També és una figura cabdal en l’evolució de la poesia catalana moderna.

PUBLICITAT

Per altra banda, l’associació cultural Pedra Foguera, Amics dels Racons, organitza un Recital Poètic en el marc de l’Any Costa. Això serà el divendres, 23 de setembre, a les 20 hores, als Talaiots des Racons, a Llubí.

Després d’una introducció al poeta pollencí i a la seva obra per part del poeta, traductor i professor de la Univesitat de les illes Balears, Gabriel de la S.T. Sampol, començarà el recital de Clara Fiol.

Per assistir-hi, no cal fer cap tipus d’inscripció. Ara bé, a mode d’entrada, des de l’Organització, demanen una aportació voluntària de 5 euros.

PUBLICITAT