ACTIVITATS SUSPESES O AJORNADES PER LA SITUACIÓ SANITÀRIA

609

Avui, dimarts 15 de desembre, Mallorca entre en fase 4 de risc extrem, degut a l’augment de casos de coronavirus registrats durant les darreres setmanes.

Per aquesta raó, algunes activitats organitzades per aquests dies s’han supès. És el cas de:

Concert “Nadal de Lluc a Pollença”

L’Orquestra i Coral Escolania de Lluc ha ajornat el concert “Nadal de Lluc a Pollença” que s’havia programat per aquest diumenge 20 de desembre, a les 18 hores, a la Parròquia de Pollença.

Club de Volei

El Club de Volei suspén els entrenaments dels equips no federats, ja que el limit de 6 persones ho fa inviable.

PUBLICITAT

Rugbi: Corsaris RFC

Els Corsaris Rugbi Futbol Club farà els dos entrenaments que els quedaven abans de començar les vacances de Nadal i després aturaran l’activitat.

Activitats de la Fundació Cors Oberts

La Fundació Cors Oberts atura l’activitat de la botiga solidària Ràsper i la Fira de Segona Mà programada per al 27 de desembre.

Per això, demanen als pollencins que no duguin roba per a la botiga de segona mà fins l’any 2021, ja que tant la botiga com el projecte queda suspès.

Pel que fa a la Fira de Segona Mà, la Fundació Cors Oberts avança que reprendran l’activitat el darrer diumenge del mes de gener.

Cinema al Club Pollença

Des del Club Pollença, també anuncien que, per precaució, aquest dijous 17 de desembre, no hi haurà sessió de cinema. Per tant, queda per a l’any que ve la projecció de Lua Vermella.

Pollença i Port FC

Davant les noves restriccions sanitaries, el Pollença i Port FC suspèn tota l’activitat dels equips no federats. Tant entrenaments com competicions s’autren fins a nou avís.

Ara bé, les categories superiors, que fins ara han competit, poden entrenar dos dies a la setmana, sense contacte.

Aquestes són les pautes de la Federació de Futbol de les illes Balears:

Mallorca Nord Judo

Des d’avui 15 de desembre fins al 10 de gener, el Mallorca Nord Judo atura l’activitat, tant classes com activitats, per mor de les restriccions que afecten aquest esport i altres associats.

Durant aquest període de temps, només es podria fer activitat sense contacte, l’aforament a la sala de tatami passa al 50 per cent i cada alumne ha de disposar de 4 metres quadrats.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT