Activitats del Dia Internacional dels Museus a Pollença

205

Demà, 18 de maig, és el Dia Internacional dels Museus i per aquest motiu museus de tot Mallorca han programat activitat i jornades de portes obertes. A Pollença el Museu Dionís Bennàssar i el Museu de Pollença s’han afegit a la celebració.

Fundació Dionís Bennàssar

El Museu Dionís Bennàssar ha organitzat una jornada de portes obertes amb visites guiades. Serà demà entre les 17 h i les 20 h al carrer de la Roca 14 a Pollença. Cada visita tindrà una durada aproximada de trenta minuts i per participar-hi cal emplenar prèviament el següent formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSejIWm_o3vIBxKVPqEJzc5z0WgeVYsqHnM_RLkSu92jGhOAsw/viewform

Museu de Pollença

El Museu de Pollença celebrarà el Dia Internacional dels Museus organitzant visites guiades a l’exposició “Edicions Maior. 25 anys” a l’església del Convent de Sant Domingo. Les visites aniran a càrrec de l’artista Amador Magraner, gran coneixedor dels artistes i obres exposades. La primera visita serà demà 18 de maig a les 10.45 i la segona a les 18.00 h. S’ha de reservar plaça al correu museu@ajpollenca.net.

D’altre banda, aquest dissabte 20 de maig, a les 19.00 h s’impartirà una classe magistral sobre gravat titulada “El polímer com a matriu per al gravat”. Serà a càrrec de Perico Simón i Rafel Freixa a l’església del Convent de Sant Domingo.

PUBLICITAT
PUBLICITAT