ACTIVITATS D’AFAMA AMB MOTIU DEL DIA MUNDIAL DE L’ALZHEIMER

233

L’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer (AFAMA) prepara el programa d’activitats amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer (21 de setembre).

Més enllà del 21 de setembre, quan presentaran la campanya “Entorns amigables i solidaris amb les demències“, les activitats començaran dia 19 de setembre i s’allargaran fins 25 de setembre.

Dia 19 de setembre, que és diumenge i, per tant, dia de mercat a Pollença, hi haurà una taula informativa d’AFAMA a la plaça Major. Dia 22 de setembre, que és en dimecres i, per tant, dia de mercat al Moll, aquest punt d’informació es traslladarà a la plaça Miquel Capllonch.

Dia 21 de setembre, com s’ha dit, es presentarà la campanya “Entorns amigables i solidaris amb les demències”. De moment, però, està pendent de confirmar el lloc i l’hora. Es tracta d’una exposició amb 10 infografies en què es plantegen situacions reals relacionades amb l’Alzheimer i les demències.

PUBLICITAT

Finalment, el divendres 24 de setembre, a les 18 hores, a l’Espai 18 del carrer Joan Mas, s’inaugurarà una exposició de fons marins molt especial. I és que recull els treballs sorgits als tallers d’educació ambiental que l’associació Arrels Marines va impartir a les persones usuàries del Centre d’AFAMA.

L’exposició, que recull treballas realitzats amb tècnica cianotípia i temàtica marina, es podrà veure el 25 de setembre, entre les 10 i les 12 del matí i les 6 i les 8 del capvespre, i diumenge 26 de setembre de 10 a 13 hores.

PUBLICITAT
PUBLICITAT