ACTIVITATS A CAN BUM SOBRE EL KURDISTAN I COLÒMBIA

113

Aquests dies al nou local de Can Bum (carrer de Costa i Llobera´, número 40 de Pollença) es durà a terme la presentació del llibre Mujer, vida, libertat de l’Institut Andrea Wolf (Editorial Descontrol, 2020) i un cafè-conversa sobre la construcció de la pau a Colòmbia.

Aquest divendres 22 d’octubre, a les 19’30 hores, es presenta el llibre Mujer, vida, libertat. Desde el corazón del movimento de las mujeres libres de Kurdistán, un assaig sobre el procés revolucionari en què està immer el Kurdistan. De fet, “l’obra pretén explicar la història d’aquestes dones a través d’una veu femenina col·lectiva que lluita per l’alliberament de la seva nació i per l’enderrocament del patriarcat”, expliquen des de Can Bum.

Durant els darrers anys, el Moviment d’Alliberació del Kurdistan i, més concretament, el Moviment de Dones, s’ha convertit en avantguarda de la lluita internacionalista del segle XXI. Persones de tot el món han viatjat al Kurdistan per aprendre i formar part d’aquest procés revolucionari.

Cafè-conversa: La construcció de la pau a Colòmbia

Per altra banda, aquest dissabte 23 d’octubre, a les 17 hores, al mateix local de Can Bum, hi haurà un cafè-conversa sobre el procés de pau a Colòmbia durant el qual Nataly Pinzón i Jaime Zambrano intentaran respondre els dubtes sobre la repressió policial i militar, el conflicte armat… de Colòmbia, entre altres qüestions.

PUBLICITAT

Mentre Pinzón i Zambrano aporten la seva perspectiva sobre els Acords de Pau entre el govern Santos i les FARC, l’enfocament de gènere de l’acord, el seu impacte sobre les mobilitzacions socials i un poc d’actualitat, els assistents prendran “un cafè colombià (de Comerç Just, clar!)”, senyalen des de Can Bum.

PUBLICITAT