Accident mortal a la carretera de Pollença a la Pobla

3566
Captura d'un vídeo de Crònica Balear.

Aquesta nit passada, a la carretera de Pollença a la Pobla, hi ha hagut un accident mortal. Segons informa la premsa autonòmica. la víctima ha estat un home de 64 anys, d’origen alemany, que conduïa un Volksvagen Beatle.

Segons expliquen els mitjans, l’accident va tenir lloc a les 23’50 hores, quan el vehicle va sortir de la calçada en un revolt de la carretera i col·lidí contra un arbre. El xofer va quedar atrapat a l’interior del cotxe i inconscient.

Una persona que, en aquella hora circulava per la carretera, va ser testimoni de l’accident, a l’hora que ha avisat ràpidament els equips d’emergències. Mentre la Policia Local de Pollença controlava el trànsit, dues ambulàncies es traslladaren fins al lloc dels fets i, encara que els professionals sanitaris realitzaren maniobres de reanimació, res pogueren fer per salvar-li la vida.

La Guàrdia Civil de Trànsit ha iniciat la investigació de l’accident. De fet, segons apunta la premsa autonòmica, ha sol·licitat al Jutjat que facin proves d’alcohol i drogues.

PUBLICITAT

PUBLICITAT