A SANT VICENÇ, ALLÒ QUE NO CAU, PENJA

252

Els veïnats del carrer cala Molins estan ben queixosos, perquè fa més de 48 hores que el cablejat de Telefònica està embarriolat ben davant els seus portals. No només perilla l’accés als habitatges, sinó també és insegur per als vianants que caminen per la voravia. I és que, com que el cablejat és aeri, els fils formen teranyines poc visibles.

Els veïns apunten a un camió com a causa que l’anyoc de cables cedís cap al terra.
També són ben conscients que Telefònica, a qui han telefonat en reiterades ocasions infructuosament, és qui té la competència. Aquesta competència, per cert, no és només per arreglar aquest incident, sinó també per fer un manteniment que fa dècades no fan. No debades, els veïnats sospiten que molts d’aquells cables serveixen de ben poca cosa. De fet, el servei de telefonia funciona correctament. “Si no fos així, ja ho haurien arreglat”, afirma un veïnat.

En qualsevol cas, els veïnats esperaven una resposta de l’Ajuntament que, 48 hores després de l’incident, encara no ha arribat. I és que, més enllà de la competència del servei de telefonia, hi ha la vigilància per a la integritat física dels ciutadans. Ara mateix, caminar pel carrer Cals Molins o haver d’entrar a algunes cases és un perill.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT