A L’ESPERA D’ACABAR DE COMPTAR LES PCR DE DIUMENGE I DESPRÉS DE DONAR 25 ALTES, POLLENÇA TÉ UN CENTENAR DE CASOS DE COVID

1541

Des del Centre de Salut de Pollença informen que aquest dilluns 20 de desembre, es diagnosticaren 9 nous contagis de coronavirus i es donaren 25 altes. Ara bé, convé aclarir que encara no han acabat de comptar les PCR que es feren diumenge 19 de desembre i que avui encara donen diagnòstics de proves fetes diumenge. Sigui com sigui, ara mateix, al municipi de Pollença, hi ha 100 casos actius de persones amb infecció per SARS-CoV-2.

Aquestes xifres corresponen als casos que segueixen al PAC. Això vol dir que, entre d’altres mesures, des del Centre de Salut, se’ls crida cada 48 hores per saber la seva evolució. Aquests positius poden haver estat detectats amb les proves PCR i tests d’antígens realitzats al mateix centre o a clíniques privades.

Les dades de la Conselleria

La incidència al municipi de Pollença durant els darrers 7 dies ha estat de 43 casos d’infecció per SARS-CoV-2, mentre que la incidència a 14 dies, de 43 casos. Per tant, la incidència acumulada a 7 dies és de 258’1 casos per cada 100.000 habitants, mentre que la incidència acumulada a 14 dies és de 450’2 casos per 100.000 habitants.

Segons la mateixa Conselleria, al municipi de Pollença i des que es va declarar la pandèmia, hi ha hagut 1.319 casos de coronavirus.

PUBLICITAT
PUBLICITAT