A L’EQUADOR DE LA LEGISLATURA, MÉS ESQUERRA FA BALANÇ

180

Aquest cap de setmana i coincidint amb l’equador de la legislatura que es va començar el 2019, l’agrupació local de Més Esquerra ha realitzat la primera assemblea general després de la pandèmia. Entre altres qüestions, ha analitzat la situació del municipi que, ara fa dos anys, va fer un gir conservador i qualifica de “nefasta” la gestió liderada per l’actual batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia.

L’assemblea se celebrà al Claustre de Sant Domingo i fou dirigida pel nou secretari general de l’agrupació, Antoni Rosselló. Entre els assistents, hi havia el diputat del Parlament, Joan Collet, i els regidors Joana Aina Campomar i Miquel Àngel Sureda, juntament amb militants pollencins. Uns i altres coincidiren en valorar positivament la tasca desenvolupada pel grup municipal de Junts Avançam a l’ajuntament de Pollença.

Segons apunten en una nota de premsa, “la feina del grup de regidors ha estat proactiva, amb la presentació de mocions a cada ple i fent un control i seguiment del pacte de dretes que governa l’Ajuntament”.

Per contra, lamenten “la manca d’iniciativa per part de Bartomeu Cifre Ochogavia de desenvolupar polítiques sensibles en favor de la crisi social i econòmica provocada per la pandèmia, i la poca inversió en noves infraestructures al llarg de la primera meitat de la legislatura”.

PUBLICITAT

I “la  nul·la implicació d’UMP amb la realitat sociocultural i econòmica del Moll”, així com també “la nefasta gestió de les platges, que a dia d’avui segueixen sense donar servei, acompanyada a més per la pèrdua de les banderes blaves”.

Per tot plegat, l’assemblea de Més Esquerra es va comprometre a continuar treballant a favor del progrés, del benestar, del medi ambient, del feminisme, de l’economia… i, a la vegada, es va marcar com a objectiu recuperar el govern de l’Ajuntament de Pollença a maig de 2023.

PUBLICITAT