A LA VENDA, EL PREMI GUILLEM CIFRE DE COLONYA 2020

135

A partir d’avui està a la venda, la novel·la Arracades d’avellaner de Montse Homs, guanyadora del Premi de Literatura Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya 2020.

Argument

L’argument d’Arracades d’avellaner gira entorn a Lisa, una nina feliç que, de manera inesperada, rep el seu primer trasbals: a la seva mare li han concedit una beca per fer un treball de recerca a Hong Kong.

La notícia desperta, en la família, emocions i sentiments diversos: entusiasme, il·lusió, atordiment, desassossec… I la Lisa? La Lisa comença a descobrir una realitat desconeguda. Una realitat en què tots estan pendents del que pensa i el que sent, però ningú li ho pregunta directament.

I com es pot sortir d’un ambient de pressió i incertesa? Res millor que el joc: la Lisa ha construït un planeta imaginari que li servirà de refugi.

PUBLICITAT
Texto alternativo
Portada d‘Arracades d’avellaner de Montse Homs.

Arracades d’avellaner de Montse Homs està il·lustrada per Cristina Zafra, té 153 pàgines i està a la venda per 12’40 euros.

Montse Homs

L’escriptora Montse Homs va néixer a Gurb el 1960. Ha estat mestra durant més de trenta anys durant els quals va publicar Els Murris, un material per a l’aprenentatge de la lectoescriptura que inclou dotze contes literaris. També ha publicat contes a la revista Cavall Fort i en aquest moment està preparant un recull de poemes. S’ha format com a escriptora a l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès.

Texto alternativo
L’escriptora Montse Homs.

Premi Guillem Cifre de Colonya

Des de la seva primera edició l’any 1981, el Premi Guillem Cifre de Colonya ha donat suport a la literatura infantil i juvenil en català. En aquest temps, s’han publicat trenta-sis obres d’autors com ara Joaquim Carbó, Josep Francesc Delgado, Lolita Bosch, Rosa Maria Colom, Pere Rosselló, Miquel Ferrà, Pere Morey, Miquel Rayó, Xavier Vernetta o Ruth Tormo. La majoria d’aquestes obres han esdevingut lectura habitual dels lectors més joves. A més a més, han format part també de la selecció de llibres amb què treballen els centres educatius de l’àmbit de la nostra llengua.

El Premi de Narrativa Infantil i Juvenil Guillem Cifre de Colonya està patrocinat per la Fundació Guillem Cifre de Colonya i compta amb el suport de l’editorial Barcanova, qui publica les obres guanyadores.

El Premi guardona novel·les en llengua catalana adreçades a infants i joves de 8 a 14 anys i està dotat amb una quantitat de 7.000 euros.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT