7  ALIMENTS  QUE  HAURIES  DE  REDUIR  SI  ET  VOLS  APRIMAR

481

Tendenciashombre.com – AMIC

Així com és d’ajuda incloure aliments sans en l’alimentació habitual al moment de perdre pes, sempre és fonamental eliminar aquells productes insans, no solament per a desfer-nos dels quilos de més, sinó també cuidar la salut mitjançant una adequada modificació d’hàbits.

Aquests són els aliments que es recomana evitar:

– Sucre de taula. No aporten més que calories a l’organisme sense nutrients beneficiosos.

PUBLICITAT

– Refrescos. Són font de sucres afegits o lliures. Tampoc són aconsellables els light, ja que tenen components addictius que ens incentiven a menjar més.

– Begudes alcohòliques. L’alcohol és, juntament amb els sucres, font de calories buides, és a dir, de calories sense res bo per a oferir a l’organisme. Però, a més, afavoreix l’augment de pes.

– Embotits. Són carns processades que eleven el risc per a la salut, i poden ser una gran font de calories de mala qualitat.

– Cereals comercials. Són una font de molts sucres lliures. Fins i tot els fitness o rics en fibra aporten més de 15% de sucre.

– Brioixeria industrial. Són font de sucres, greixos trans o oli de palma i farines refinades que hauríem de reduir en tota dieta sana.

– Plats preparats per a consumir. Són la icona dels ultra processats i constitueixen sempre una opció de pobra qualitat nutricional.

El menjar casolà pot tenir moltes menys calories que la comprada, i per això pot ser suficient per a perdre pes.

PUBLICITAT