54 ALUMNES DE L’IES GUILLEM CIFRE DE COLONYA S’EXAMINEN DE SELECTIVITAT

237
Foto: Ara Balears.

Avui, dimarts 8 de juny, 54 alumnes de l’Institut d’Educació Secundària Guillem Cifre de Colonya, s’examinen de la selectivitat, una prova que els ha d’obrir les portes de la Universitat. Els exàmens de la selectivitat s’allargaran demà i demà passat al conjunt de les illes Balears.

Són la generació de la pandèmia, varen acabar primer de Batxiller confinats, seguint les classes atropelladament virtualitzades, i han cursat segon de Batxiller de manera semipresencial, encara que a l’Institut Guillem Cifre de Colonya de Pollença, varen trobar la fórmula, perquè els alumnes poguessis ser físicament al centre.

Els 54 alumnes de l’IES Guillem Cifre de Colonya formen part dels cinc mil alumnes matriculat aquest curs 2020/21 a la selectivitat. De la mateixa manera que el curs passat, els alumnes han de seguir un protocol per evitar contagis de la covid-19. Així és obligatori dur mascareta, mantenir una distància de seguretat d’un metre i mig entre ells i rentat de mans amb gel hidroalcohòlic.

Les proves es duen a terme entre avui, demà i dijous, dies 8, 9 i 10 de juny, s’examinen de la selectivitat al pavelló del Poliesportiu Municipal d’Alcúdia, un dels 14 espais habilitats a diferents indrets de les illes Balears per evitar aglomeracions.

PUBLICITAT

Aquest curs 2021/22, a l’IES Guillem Cifre de Colonya, tenien 60 alumnes que cursaven segon de Batxiller. D’aquest, n’hi ha hagut 54 que han superat el curs i que, per això mateix, es poden examinar a les proves d’accés a la universitat per juny.

Els dies 6, 7 i 8 de juliol, hi haurà una convocatòria extraordinària per aquells alumnes que superin els examens de recuperació.

PUBLICITAT
PUBLICITAT