50 ANYS DE CAMIONERS, FESTA I EXPOSICIÓ PER SANT CRISTÒFOL

421

Aquest 2022, l’Agrupació de Camioners de Pollença compleix 50 anys, 50 Sant Cristòfols en què els clàxons han despert els pollencins un dissabte de juliol. Per celebrar aquestes “noces d’or”, a més de la tradicional Festa, inauguraran una exposició de fotografies d’aquest mig segle.

Amb el títol de “50 anys de camioners”, el dimecres 6 de juliol, a les 19’30 hores, a can Llobera, s’inagurarà l’exposició fotogràfica que es podrà visitar fins al 16 de juliol.

Més enllà d’aquest acte commemoratiu, el divendres 8 de juliol, a partir de les 22 hores, a la plaça del Monument, hi haurà revetla amb música en viu a càrrec de Bon Ball Trio.

L’endemà dissabte 9 de juliol, l’activitat festiva començarà a les 8’30 hores, amb la concentració de camioners a l’aparcament de l’Hort del camí del Puig.

PUBLICITAT

A les 8’45 hores, faran una pregària davant el Convent a la qual seguirà la benedicció de camions i el recorregut pels carrers del poble.

Després d’una aturada per berenar, la comitiva de camions engalanats sortiran cap a Sant Vicenç i el Moll per voltar els carrers dels dos nuclis de població.

Finalment, a les 14 hores, al restaurant Monument de Pollença, compartiran dinar de companyonia.

PUBLICITAT