400 JUGADORS PARTICIPARAN EN EL PRIMER TORNEIG DE PÀDEL DE LA PATRONA

241
Andreu Ramon, del Club de Pàdel eu Moll, amb el regidor delegat del Port de Pollença, Andrés Nevado; la regidora d'Esports Bianca Agilar; el balte de Pollença, Tomeu Cifre; i el president de l'Associació de Veïns, Miquel Cifre a la presentació del torneig

Ahir vespre es va presentar a la seu de l’Associació de Veïns del Port de Pollença la primera edició del torneig de Pàdel de la Patrona, que es començarà a jugar aquest divendres a les pistes de pàdel del poliesportiu del Moll.

Andreu Ramon, del Club de Pàdel Eu Moll, organitzador de l’esdeveniment, va explicar que una de les intencions del torneig, a més de la promoció de l’esport, era “fer poble”. Per aquest motiu s’ha habilitat una zona amb taules i cadires a la part posterior de les pistes i un food track que oferirà beure i menjar a tant als participants com als espectadors que acudeixin a veure les partides. Això sí, ajustant-se rigorosament a tota la normativa de control de la pandèmia que es vagi publicant, com el control de l’aforament. De fet, igual que a la resta d’actes d’aquestes festes de la Patrona, tots els espectadors hauran d’estar asseguts a les cadires que s’han habilitat.

230 parelles

Pel que fa a la participació hi ha apuntades 230 parelles i més de 400 jugadors, que participaran en 10 categories contant la femenina i la mixta. En aquests moments la inscripció està tancada pel fet que ja s’ha arribat fa dies al màxim de participants plantejat per l’organització. Una mostra, de la popularitat que gaudeix actualment aquest esport al municipi i a tota l’illa. Durant tots aquests dies es jugaran els partits de les diferents categories i el diumenge 1 d’agost es disputaran les finals i es farà l’entrega de trofeus.

Adequació de la zona adjacent a les pistes

Part posterior de les pistes de pàdel del Port de Pollença

Per a aquest torneig l’Ajuntament de Pollença ha habilitat la zona del poliesportiu del Port de Pollença situada entre les pistes de pàdel i la via de circumval·lació. Fins fa pocs dies a aquesta zona hi havia una acumulació de terra i enderrocs que es varen treure quan es construí la via de circumval·lació. Segons ha explicat la regidora d’Esports, Bianca Aguilar, de moment s’han retirat els enderrocs i s’ha aplanat la zona amb maquinària, però la intenció és posar gespa artificial, bancs i equipació esportiva a l’aire lliure, com podria ser material per fer cal·listènia.

PUBLICITAT

Un nou club federat de pàdel al Port de Pollença

El Club de Pàdel Eu Moll, organitzador del torneig, va començar a funcionar el passat mes d’abril. Durant aquests mesos ja ha comptat amb desenes d’alumnes i segons va explicar a Punt Informatiu el president del Club, Álvaro Lorente, la intenció és comptar per a la temporada vinent amb un equip de jugadors federats que participin en les diferents competicions que tenen lloc a les Illes Balears.

PUBLICITAT