3 EQUIPS INFANTILS DEL BÀSQUET POLLENÇA JUGARAN LA FINAL DEL CAMPIONAT DE MALLORCA

400

El Club Bàsquet Pollença és l’únic club de tot Mallorca el qual té equips infantils classificats per jugar el Campionat de Mallorca tant en femení com en masculí. I no només això, sinó que l’equip infantil femení de 1r any (2008), que enguany ha jugat en categoria especial degut al seu gran nivell, també s’ha classificat. Per tant, es dóna la circumstància doblement extraordinària que són tres els equips que jugaran la final, dos femenins i un masculí.

El Campionat de Mallorca

El Campionat de Mallorca el juguen els quatre millors equips de cada categoria, una vegada que ha finalitzat la lliga regular. Aquests quatre equips s’enfronten a una eliminatòria que es juga a dos partits (un de semifinal, i un altre de final o 3r i 4t lloc). Habitualment, tots els partits es jugaven durant un sol cap de setmana, però enguany es farà en diferents cap de setmanes a causa de circumstancies derivades de la pandèmia. A més, enguany per adaptar-se a les circumstàncies, la lliga s’ha hagut de dividir en grup. L’equip infantil masculí i l’infantil femení de segon any han quedat primers del seu grup, mentre que les infantils de primer any han quedat segones.

Un partit que serà de veure

L’equip infantil femení de primer any i l’equip de segon any s’enfrontaran aquest cap de setmana, 8 de maig, a la semifinal del Campionat de Mallorca al pavelló del poliesportiu de Pollença. Tot i que malauradament la normativa anticovid no permet que hi hagi públic, el partit es podrà veure en directe a la xarxa gràcies a les càmeres d’IB-Red (www.avistasport.com). El partit començarà a les 12,45 hores.

Pel que fa als infantils masculins jugaran també aquest dissabte a l’Arenal contra el CB Imprenta Bahía San Agustín.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT