25 ANYS DESPRÉS: DIRK CERCA EL POLLENCÍ MIQUEL

1061

Setembre de 1994. Aeroport de Palma. Després de passar unes vacances a Mallorca, un home holandès, Dirk, retorna a casa. Un jove pollencí, Miquel, espera per volar a Amsterdam, on ha de començar una carrera/estudi. Els dos han d’agafar el vol HV 624 de la companyia Transavia amb destinació al Schiphol Airport (Amsterdam).

Va ser a l’aeroport holandès, després de sortir de l’avió, esperar l’equipatge i passar l’aduana, quan Dick i Miquel varen mantenir un breu contacte. Després s’acomiadaren i no han tornat a coincidir. Però a Dick li agradaria molt tornar a veure en Miquel, un pollencí de qui en sap poca cosa.

Fa 25 anys, a Schiphol, varen perdre el contacte. Una dona espanyola esperava en Miquel per acompanyar-lo a casa, una residència d’estudiants espanyols a Amsterdam. Però desconeix si va estudiar a la Universitat d’Amsterdam (UvA) o a la Universitat Lliure (VU). De fet, tan sols sap si en Miquel va quedar a viure a Amsterdam o si va tornar a Mallorca.

Setembre de 2019. Al correu electrònic de Punt Informatiu Pollença, entra un missatge procedent d’Holanda. Dick es posa en contacte amb el quinzenal d’informació pollencí a fi de localitzar en Miquel. Sap que serà difícil trobar-lo. Han passat 25 anys. Dick té dubtes, fins i tot que es digui Miquel i que sigui de Pollença.

PUBLICITAT

Miquel té els ulls marrons, els cabells i la pell bruns. Fa 1’80 metres. No sap quin és el seu llinatge. Tampoc pot dir exactament quina edat tenia. En Dick tenia 33 anys i suposa que el pollencí era entre cinc i deu anys més jove que ell, o sigui ara deu rondar la cinquantena.

Sigui com sigui “si aquestes dades són certes, crec que serà possible trobar-lo. No hi ha molts homes d’origen pollencí que hagin agafat un avió l’11 de setembre de 1994 per estudiar a Amsterdam. Només un.”, apunta Dick qui a mitjan setembre ve a Mallorca i li agradaria donar una darrera oportunitat a la seva recerca d’en Miquel.

Si en Miquel llegeix aquest text i vol retrobar-se amb aquest holandès, es pot posar en contacte amb Punt Informatiu a través d’un privat i li facilitarem el correu electrònic de Dick.

edicions@elgall.com

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT