2 ORS, 3 PLATES I 1 BROZE PER ALS PALISTES DEL RCNPP AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE PIRAGÜISME

246
Pere Antoni Prats i Cristiabn Agu, a la dreta, recollint la seva medalla de plata

El palistes del Reial Club Nàutic del Port de Pollença han aconseguit uns espectaculars resultats al campionat d’Espanya de piragüisme que ha tingut lloc aquest cap de setmana a Trasona (Asturies). En total els esportistes del RCNPP han aconseguit dues medalles d’or, tres de plata i una de bronze, a més d’altres resultats destacables.

Els millors resultats, dues medalles d’or, arribaren en categoria juvenil. Per una banda Maria dels Àngels Moreno i Maria del Mar Prats aconseguiren la primera posició en C2 500 juvenil, mentre que l’equip format per Cristian Agu, Ander Aragón, Pere Antoni Prats i Jaume Seguí guanyaren en C4 500 juvenil.

Cristian Agu aconseguí dues plates més, una individual en C1 1000 juvenil, i un altre formant parella amb Pere Antoni Prats en la categoria C2 1000 juvenil. Maria dels Àngels Moreno també repetí medalla aconseguint el bronze en C1 500 juvenil, prova en la qual la seva companya Maria del Mar Prats quedà sisena.

Altres resultats destacables fores la quarta plaça aconseguida per Ander Aragon en C1 1000 juvenil, i la sisena aconseguida per Aragon fent parella amb Jaume Seguí en categoria C2 1000 juvenil.

PUBLICITAT

En sénior femení Carolina González va ser setena en C1 500 i per clubs el Reial Club Nàutic del Port de Pollença va fer plata en juvenil i desena plaça en absolut.

PUBLICITAT