2 NOUS POSITIUS PER CORONAVIRUS

528

La coordinadora del Centre de Salut de Pollença, Alejandra Valero, ha comunicat que ahir dimarts 16 de febrer, es varen diagnosticar dos nous positius per coronavirus i no es va donar cap alta. Per tant, el nombre de casos actius als quals segueixen al Centre de Salut, puja a 7 persones amb infecció per SARS-CoV-2.

Les dades de Conselleria de Salut

Segons les dades que aporta la Conselleria de Salut i que es poden seguir a aquest enllaç, al municipi hi ha 37 casos actius per infecció de SARS-CoV-2 i s’han donat 545 altes. Per altra banda, segons la Conselleria, al municipi s’han produït 14 defuncions des que es va iniciar la pandèmia.

Cal tenir en compte que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. És a dir, a més de comptar els casos que són seguits pel PAC Pollença, també hi figuren els casos detectats a altres centres hospitalaris o mitjançant les UVAC (unitat volant d’atenció al coronavirus). A més, aquestes dades reflexen els positius acumulats els darrers 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi pogut donar el centre de salut durant aquest període.

A partir de les dades que el Govern publica diàriament, Felip Salas elabora una gràfica que mostra la incidència acumulada en 14 dies a Pollença i a Mallorca per cada 100.000 habitants a partir d’1 d’agost.

PUBLICITAT
PUBLICITAT