15 JOVES DIRECTORS PRESENTEN LES SEVES OBRES AL CURT CLUB 2021

305

La pandèmia no ha aturat la creativitat dels joves directors de cinema de les illes. Enguany s’han presentat 15 curtmetratges al concurs de curtmetratges Curt Club, organitzat pel Club Pollença. El termini per presentar les obres va finalitzar el 15 de juliol i aquests dies el jurat està deliberant. Dia 5 d’agost s’entregaran els premis, i com ja va passar l’any passat, enguany no hi haurà projecció dels curtmetratges a causa de l’augment de contagis per coronavirus.

“Sonrie”, Curtmetratge guanyador de l’edició de 2020, d’Enea Binaghi

El Club Pollença organitza aquest certamen de curtmetratges de manera ininterrompuda des del 2016. A l’edició d’enguany era requisit que el director hi hagués el creador o creadors haguessin nascut després del 2001, és a dir, que a molt podien tenir 20 anys. Els curtmetratges amb els crèdits inclosos no poden superar els 10 minuts i s’han de presentar en format digital. El tema és lliure com també ho són els gèneres.

El guanyador rebrà un premi en metàl·lic de 300 euros i un diploma, mentre que el finalista guanyarà un dinar o un sopar al Club Pollença.

 “Punt i a part”, d’Aina Albis, curtmetratge guanyador del certamen 2019

PUBLICITAT
PUBLICITAT