12 CASOS ACTIUS PER COVID-19

853

La coordinadora del Centre de Salut de Pollença, la doctora Alejandra Valero, apunta que “definitivament les dades d’ahir són les que vam dir, teníem 3 positius divendres [9 d’octubre] i 9 que han sorgit del cap de setmana, o sigui que hi ha 12 casos actius”. Durant el dia d’ahir, 13 d’octubre, no es va detectar cap altre nou cas.

Divendres es varen donar dues altes, però durant el llarg cap de setmana del 12 d’octubre no se’n va donar cap.

Demà s’informarà sobre les dades referents a avui, 14 d’octubre.

Mallorca en “zona vermella”

Aprovada la classificació del territori de la Unió Europea per colors en funció de la situació de la pandèmia. Aquesta classificació, que es revisarà setmanament, situa Mallorca en “zona vermella” pels indicadors de propagació de la covid-19.

PUBLICITAT

La zona vermella és la de màxim perill amb un acumulat de 150 nous contagis per cent mil habitants en dues setmanes, o per una taxa de positius en relació a les proves realitzades que superi el quatre per cent.

A més a més, hi ha els colors ataronjat, verd i gris. Ara mateix, Mallorca està en el límit entre la zona vermella i la zona ataronjda pel que fa al nombre de casos per cada cent mil habitants. Això no obstant, s’enfonsa en el vermell pel que fa a la taxa de positivitat que ahir era superior al vuit per cent.

Per estar dins la zona verda, cal tenir una taxa inferior al quatre per cent i un màxim de 25 nous casos per cada cent mil habitants.

El color gris és per a aquells territoris que no aporten informació suficient.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital