11 POSITIUS PER COVID-19 I 5 ALTES

1979

El coordinador del PAC de Pollença informa que avui no s’ha s’han detectat cap nou cas positiu per coronavirus, mentre que 5 persones infectades de SARS-CoV-2 han estat donades d’alta. Això deixa un balanç, a dia d’avui, de 11 casos actius de covid-19 al municipi de Pollença.

Tots els positius tenen entre 40 i 60 anys i presenten simptomes lleus o són assimptomàtics, excepte un que està ingressat amb pronòstic reservat. Aquesta persona és de més edat.

Les dues altes d’ahir i les cinc d’avui pertanyen als dos focus incials de dia 2 i 3, que ja estan controlats. D’altre banda hi ha altres quatre focus.

En el moment que apareguin focus de manera descontrolada és pot declarar la trasmissió comunitaria. En aquest cas es deixaria de fer rastreig i es prendrien altres mesures més dràstiques

PUBLICITAT

És molt important extremar les mesures higièniques, sobretot rentat de mans; usar mascareta i mantenir la distància física per evitar nous contagis.

Els dies 2 i 3 d’agost es conegueren els dos primers positius per coronavirus al municipi d’ençà l’entrada en la «nova normalitat». El 5 d’agost ja eren set els positius detectats. D’aquests, 6 estaven relacionats amb els dos anterior, mentre que l’altre no tenia relació. Aquest dilluns, ja eren 17 positius, provinents de cinc focus diferents. Ahir va haver-hi un nou infectat i les dues altes primeres altes.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT