ZONIFICACIÓ, TALLER FAMILIAR, MÀGIA I TEATRE

74

Aquest cap de setmana a Pollença hi ha programat un debat sobre la zonificació, un taller familiar a la Gola, un espectacle de màgia i una obra de teatre.

La zonificació a debat

Avui divendres 16 de febrer, a les 19 hores, a l’edifici municipal Miquel Capllonch del Port de Pollença, hi ha un debat entorn a la zonificació del lloguer turístic. Per parlar sobre el tema, seran al Port, el president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i la consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garridos. En el transcurs de la vetlada, es parlarà sobre la llei turística recentment aprovada pel Consell de Mallorca i de manera especial com afecta la zonificació al municipi de Pollença.

Taller per decorar la Gola

Demà, dissabte 17 de febrer, entre les 10’30 i les 13 hores, al Centre de Turisme Ornitològic de la Gola, hi haurà un taller per decorar la Gola. La intenció és realitzar un mural sobre les zones humides i la Gola per decorar el Centre. Després de retallar, pintar, aferrar… i si fa bon temps, els participants podran observar les aus de la Gola amb telescopi i prismàtics.

PUBLICITAT

Qui estigui interessat en participar en aquesta activitat, s’han d’inscriure prèviament a través del 692644036 o al mateix Centre de Turisme Ornitològic de la Gola.

Màgia amb Enzo Lorenzo

També demà dissabte 17 de febrer, a les 17 hores, al Saló Parroquial del Port de Pollença, el mag Enzo Lorenzo, un dels millors de Mallorca, oferirà un espectacle de màgia amb jocs, prestidigitacions i altres filigranes per fer passar una bona estona a tota la família.


L’entrada és gratuïta. L’espectacle és recomanable per a infants majors de 5 anys.

Fulla endintre

Finalment, diumenge 18 de febrer, a les 18 hores, al Club Pollença, Elixir Teatre posarà en escena Fulla endintre, una versió molt digna del clàssic Terra Baixa d’Àngel Guimerà.

La intenció d’Elixir Teatre és apropar al gran públic l’obra d’Àngel Guimerà, autor de la Renaixença catalana, a partir d’una de les seves obres més conegudes: Terra Baixa.
Per això, Fulla endintre conserva l’essència de l’original i amb només dos actors dona vida al drama romàntic que és Terra Baixa . O sigui que Joan Maria Pascual Fuentes i Vanesa Roman donen vida als protagonistes: Marta, Manelic, Sebastià i Nuri, així com també a un cinquè personatge que, amb el nom de Toni, representa el poble, els treballadors del mas on es desenvolupa la història.

L’entrada per veure Fulla endintre a càrrec d’Elixir Teatre és gratuïta.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT