XARXA DE SUPORT MUTU OFEREIX OFEREIX UNA MÀ A QUI HAGI DE FER QUARANTENA

196

La Xarxa de Suport Mutu Pollença ofereix ajuda per anar a comprar i acompanyament telefònic o piscològic, a totes aquelles persones que, per les raons que siguin, fan quarantena i no poden sortir.

Qui estigui en aquestes circumstàncies, es pot posar en contacte amb la Xarxa de Suport Mutu a través del telèfon 871735326 i donaran resposta a la seva demanda.

El passat divendres 21 d’agost, el municipi de Pollença va arribar als 25 contagis de covid-19, la xifra més alta des que s’inicià la pandèmia. Arran d’aquests casos positius, s’estan rastrejant els entorns d’aquestes persones contagiades de SARS-CoV-2, motiu pel qual uns i altres estan en quarantena, perquè els han fet proves i esperen resultats.

Per tot plegat, des de la Xarxa de Suport Mutu, demanen ajuda a tothom compartint aquest missatge perquè arribi al màxim de gent possible.

PUBLICITAT

Des de fa un temps ençà, Xarxa de Suport Mutu Pollença funciona vinculada a la Xarxa de Suport Mutu Mallorca. Com han repetit en reiterades ocasions, la seva funció no és caritativa, sinó crear una xarxa per ajudar-se mutuament quan fa falta una mà, sigui amb el que sigui. Durant les passades setmanes, a nivell municipal, les persones de la Xarxa de Suport Mutu han duit a terme sis reunions entre Pollença i el Port per ajudar a tramitar l’ingrès mínim vital, entre altres qüestions. Si estau interessats en el balanç de la feina feta al municipi per part de la Xarxa de Suport Mutu Pollença, podeu fer-ho a través d’aquest enllaç.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT