XARXA DE SUPORT MUTU EXTÉN LA MÀ ALS POLLENCINS AMB DUES TROBADES PRESENCIALS

333

La Xarxa de Suport Mutu obre la mà als veïns de Pollença que, per les raons que siguin, necessiten ajuda de qualsevol tipus. Entre els membres de Suport Mutu, hi ha advocats, gestors, psicòlegs, electricistes, llanterners… i molts altres veïnats disposats a anar al supermercat o allà on sigui, donar suport psicològic, resoldre panes domèstiques… i, per suposat, tramitar ajudes.

De fet, aprofitant que ara és el moment de tramitar la Renda mínima vital, la Xarxa de Suport Mutu Pollença s’ha volgut apropar encara més als pollencins i ha convocat dues trobades presencials. Poden assistir per tractar qualsevol qüestió que els preocupi (necessiten una furgoneta, han d’arreglar el termo i no en saben, necessiten algú que els vagi a cercar la compra… i, per suposat, volen fer els tràmits per cobrar la Renda Mínima Vital, però la burocràcia és indesxifrable)…

Les cites amb la Xarxa de Suport Mutu Pollença són aquest dimarts 30 de juny, entre les 18 i les 20 hores, al Centre Cultural Miquel Capllonch del Port i dijous 2 de juliol, entre les 18 i les 20 hores, a la Taverna dels jardins Joan March. Tant en un lloc com a l’altre, hi haurà representants de Suport Mutu que atendran totes les persones que hi vagin.

Per suposat, qui necessiti ajuda i no pugui anar a aquestes cites, es pot posar en contacte amb la Xarxa de Suport Mutu a través del telèfon 871 73 53 26.

PUBLICITAT

Qui vulgui col·laborar amb la Xarxa de Suport Mutu com a voluntari, poden enviar un correu electrònic a suportmutum@gmail.com, indicant que volen participar i aportant també el nom i la població. D’aquesta manera, els derivaren als membres de Suport Mutu Pollença i els incorporen al grup que, fa poques setmanes, ha començat a funcionar.

Suport Mutu Pollença està en connexió amb la Xarxa de Suport Mutu Mallorca, un grup de veïns que, des de l’autogestió, s’ajuda als uns als altres. La idea és teixir una xarxa veïnal, en certa manera, per tant, retornar al veïnadeig d’un temps, quan els veïnats s’ajudaven entre ells.

De fet, cal tenir present que la xarxa de Pollença té contacte amb altres xarxes municipals de manera que la Xarxa de Suport Mutu Mallorca és una gran xarxa amb capacitat per resoldre problemes molt diversos de manera col·lectiva, sense caure en el paternalisme. No debades, Xarxa de Suport Mutu es defineix com a “veïnades” capaces de “resoldre els problemes de totes, per a totes i entre totes”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT