VOTA I FES QUE BALLUGALL GUANYI ELS II PREMIS DE LA MÚSICA BALEAR

257
Actuació de Ballugall a la festa pollencina per la Patrona de 2018.

Els pollencins tenen a les seves mans que el grup de música Ballugall sigui el “millor disc folk 2019”, als II Premis de la Música Balear que organitza la revista Enderrock.

Tal i com es va informar amb motiu de la primera ronda de selecció, Ballugall va ser nominat a millor disc folk per al seu darrer disc Al vol. Ara comença una nova etapa i tornen necessitar el suport dels pollencins i altres seguidors, perquè Al vol guanyi el premi Enderrock en la categoria de “millor disc folk 2019”. Per això, heu d’entrar al següent enllaç: http://www.enderrock.cat/premismusicabalear i votar Al vol de Ballugall.

La gala de lliurament dels Premis de la Música Balear que organitza la revista Enderrock es farà el 28 de novembre, al Teatre Xesc Forteza de Palma.

Al Vol és el resultat d’un projecte completament enregistrat, editat i masteritzat per Ballugall que, entre altres, va comptar amb la col·laboració de la cantant mallorquina Miquela Lladó, que posa la veu a “Una noia navegant”, un dels temes més populars de la comèdia musical Somnis de Pescador de Miquel Bota Totxo.

PUBLICITAT

El disc es pot descarregar de forma gratuïta a la web del grup: www.ballugall.com i també es pot adquirir en format físic als punts de venda habituals, així com a totes les plataformes digitals.

Des dels inicis, l’objectiu de Ballugall és el mateix: aportar les seves composicions al panorama del folk tradicional mallorquí. Les composicions de Ballugall responen a un estil que ells mateixos qualifiquen de folk-pop o folk mediterrani, o sigui música pensada per ballar a les places; jotes, boleros, fandangos, mateixes i altres danses, amb un toc modern.

Fa quatre anys, Ballugall va estar nominat als premis de la música catalana de la revista Enderrock. Aleshores, varen quedar finalistes amb “Fandango Rodamón” com a millor cançó folk de 2014.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT