VOLEU FRESSES?

249
L'any passat, Pollença va viure una Rua molt animada. Aleshores ja es parlava de coronavirus, però ningú no podia imaginar que poques setmanes més tard, Pollença estaria confinada.

Dia 10 de febrer, dimecres, acaba el termini per presentar fotografies i vídeos de fresses per participar a la Rua virtual que el grup Riuràs Pollença ha convocat a través de les xarxes socials.

Ara ve el cap de setmana i és un bon moment per organitzar i fer una fressa individual, amb la família o amb els amics. Per suposat, els no convivents, hauran d’enregistrar les imatges (fotos o vídeos) per separat o bé enregistrar-se amb una vídeotrucada. Pensau a enregistrar-ho en horitzontal!

Quan tengueu el material a punt, l’heu d’enviar al WhatsApp de Riuràs Pollença (607 198 628), perquè la gent de Riuràs Pollença muntin la Rua virtual de 2021. Aquesta desfilada es podrà seguir a través de la pàgina de Facebook de Riuràs Pollença, el dissabte 13 de febrer, a partir de les 19 hores.

Des de Riuràs Pollença, l’objectiu és “riure i fer riure” després d’11 mesos de restriccions per mor de la pandèmia del coronavirus. Per això, a més dels bons moments organitzant la fressa, també animaran els Darrers Dies al públic que, des de casa i no des del carrer, veuran passar la Rua Virtual.

PUBLICITAT

Tot i que l’escenari serà diferent, no hi mancaran sorpreses i premis per als que es presentin en aquesta Rua Virtual.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT