VINTÈ DIA: NORMALITAT PENDENTS DEL CAS DE LA RESIDÈNCIA DEL PORT

817

Ahir, divendres 3 d’abril, vintè dia del confinament, la normalitat va tornar ser la tònica al municipi de Pollença, on el dijous 2 d’abril es va detectar el primer cas de coronavirus en una residència.  De moment, estam pendents de parlar amb la directora de la Residència Sèniors Pollença del Port, Tania Muñoz, que fins dilluns no hi serà.

Al Centre de Salut de Pollença, ahir no es va haver de derivar cap possible cas de coronvirus a l’Hospital d’Inca.

Sobre l’ús de mascaretes que vol recomanar el Govern de les illes Balears a la població en general quan surt, la coordinadora del Centre de Salut, la Doctora Alejandra Valero, assegura que “el distanciament és més important per no contagiar-se i el rentat de mans. Que una persona es posi mascareta, és per no contagiar als altres, no per defensar-se, imagin que ho volen recomanar per evitar que les persones assimptomàtiques contagiïn als altres”.

A pesar d’aquesta recomanació del Govern, cal dir que trobar mascaretes quirúrgiques o d’altres tipus a les farmàcies i negocis on en venen, és quelcom, ara per ara, impossible.

PUBLICITAT

Tres setmanes després d’iniciar el confinament, al Centre de Salut de Pollença, senyalen que hi ha més ansietat i nervis pel fet d’estar tancats que no hi havia abans.

Finalment, tant la Policia Local com el batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia, han apuntat que el dia d’ahir no hi va haver res de nou.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT