VINT-I-UNÈ DIA: EL PERSONAL DEL PAC ESTÀ BÉ

693

El personal del Centre de Salut, tant sanitaris com no sanitaris, està bé de salut. Tot i amb això, des del passat cap de setmana, compten amb el reforç d’una infermera, “de forma que, entre les 8 i les 20 hores, tenim dos metges i dos infermers per mantenir els dos circuits de respiratori i no reapiratori”, comenta la coordinadora del Centre de Salut, la Doctora Alejandra Valero.

Respecte la Setmana Santa, “encara no està decidit exactament com ho organitzarem” senyala la Doctora Valero en demanar-li sobre els 153 professionals de reforç per a PAC i Urgències anunciats ahir per Atenció Primària. En qualsevol cas, allò que és ben segur és que “cinc dies de festa no els tendrem”, conclou la Doctora Valero.

Les persones infectades de coronavirus que s’han detectat al Centre de Salut de Pollença, a dia d’ahir dissabte 3 d’abril, era de quatre de les quals tres es troben ingressades i la quarta va ser donada d’alta. Una de les tres persones ingressades és el resident de la Residència Sèniors Pollença del Port, el cas del qual segueixen al centre COVID-19 de Palma com es fa amb tots els casos de les residències. 

Els altres dos malalats evolucionen favorablement.

PUBLICITAT

ÉS probable que hi hagi altres casos de pollencins afectats per coronavirus, però el Govern de les illes Balears no dona les xifres de la incidència de la pandèmia per municipis.

En el conjunt de les illes Balears, ahir dissabte 4 d’abril, hi havia 1.271 casos, 71 defuncions i 422 altes. 

Normalitat al carrer

Des de la Policia Local de Pollença, destaquen la normalitat que, un dia més, es va viure al carrer. Tot i amb això continuen amb els controls, tant dins els nuclis urbans com a fora vila, per a un bon compliment de l’estat d’alarma.

Avui, diumenge 5 d’abril, a la plaça de ca les Monnares, hi ha mercat dominical com n’hi ha hagut les darreres tres setmanes: limitat a venda de productes d’alimentació i seguint estrictes mesures d’higiene.

Tal com s’ha dit aquests darrers dies, demà dilluns 6 d’abril, està previst tornar desinfectar carrers i places del municipi.

La reflexió de Dentistes Sobre Ruedas

L’oranització no governamental Dentistes Sobre Ruedas, amb capital humà pollencí, en ha fet arribar aquesta interessant reflexió sobre el coronavirus.

¡Buen #confinafinde amigo/a!Te dejamos aquí unas imágenes a modo de reflexión. Su título, “Inshallah” es una transcripción de la fórmula árabe (ar) إن شاء الله (en Shaa Allah en transliteración bahá'í) que significa "si Dios lo quiere".En español «ojalá», proviene del «Inch'Allah» vía el árabe andalusí «Laoucha'Allah».En nuestro país, como en #Senegal donde sabes que también operamos, este término es utilizado tanto por musulmanes como por cristianos con el mismo significado: la #esperanza en que un acontecimiento, ya mencionado, se ponga en marcha y ocurra en el futuro. ¡Pongámonos en acción amigo/a, en consciencia, depende de nosotros, Inshallah 🙌💪💕! Vídeo realizado por Alejandro Diez #estoloparamosjuntos #unnuevomundoesposible #solidaridad #Consciencia #Inchallah #Ojala #Quédateencasa #DentistasSobreRuedas

Publicada por Dentistas Sobre Ruedas en Viernes, 3 de abril de 2020
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital