VINT-I-SISÈ DIA: DAVALLAMENT INTERIOR

442

Ahir, 9 de novembre, vint-i-sisè dia de confinament pel coronavirus, a Pollença, hi va haver una nova alta i, en el conjunt de les illes Balears, no hi va haver cap defunció a causa de la pandèmia; cosa que no passava des del 24 de març.

Per tant, el balanç d’afectació per la COVID-19 a Pollença, és de 5 casos, dels quals tres estan d’alta, un continua ingressat i un va ser òbit.

A les illes Balears, a part de no haver-se produït cap exitus, es donaren més altes que ingressos de persones afectades pel virus. Segons les dades aportades pel ministeri de Sanidad ahir a les 12 del migdia, el nombre d’afectats per coronavirus a les illes Balears era de 1448 persones, 89 defuncions i 696 altes, de les quals 36 contagis, 80 altes i 0 defuncions s’havien produït en les darreres 24 hores.

Sense incidències

La Policia Local de Pollença informa que el dia d’ahir va transcórrer sense incidències notables, si bé varen haver de posar tres sancins per incomplir el confinament.

PUBLICITAT

Per la seva banda, el batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia, va anunciar que avui tornaran fer una desinfecció general dels nuclis urbans del municipi i que, “en teoria, demà ja poden fer feina les empreses. De totes maneres, queda un poc enlaire això darrer, perque crec que avui, hi ha consell ministres”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT