VINART: UNA PROPOSTA AMB L’ART DE DIONÍS BENNÀSSAR I ELS VINS DE CAN AXARTELL

172

Des d’ahir fins al 21 de desembre, la Fundació i Galeria Dionís Bennàssar i la bodega Can Axartell han unit esforços per poder acabar aquest difícil 2020 amb un preciós regal de Nadal que combina art, vi i joc.

Amb el nom de Vinart, la Galeria Dionís Bennàssar mostra una col·lectiva amb 30 artistes residents a les Illes que han participat en un projecte molt especial.

El projecte és una caixa de vi d’edició limitda que inclou: tres botelles de vi “The Artist” 2015, 2016, 2017; un llibre 50 Anys Després de Dionís Bennàssar; una litografia d’edició limitada i inèdita de l’artista Dionís Bennàssar i una obra pictòrica o escultòrica dels següents artistes: Aina Cifre – Alaminos – Alicia Llabrés – Antònia Borràs – Caldentey – Carlos Cerdà – Carolina Amigó – Cati Bennàssar – Codorniu – Curro Viera – D.A.A. – David Monrós – Estela Zafra – Esther Olondriz – Francesca Cifre – Gabriela Lavezzari – Jaume Orejuela – Joan Peix – Joan Suau – Joana Esteva – Jorge Cabral – Jorge Azri – Luis Maraver – Luis Vidal – Miquel Fuster – Miquel Mesquida – Pilar Cerdà – Pedro Flores – Santi Salom – Xavier Salvador.

Més enllà de l’art i del vi, el tercer ingredient d’aquest projecte és l’aspecte lúdic. I és que aquestes 30 caixes sortiren ahir a subhasta per un preu de 150 euros cada una i els interessats poden fer apostes fins al dilluns 21 de desembre, a les 14 hores.

PUBLICITAT

Si estau interessats en adquirir un d’aquests meravellosos regals, podeu passar per la Galeria Dionís Bennàssar (carrer Antoni Maura, 11 de Pollença) o bé telefonar al 971532027/661264055 o enviar un mail a: galeriadbennassar@gmail.com.

Acabat el termini, cada caixa es vendrà al millor postor. Les que no es venguin, seguiran a la venda després del 21 de desembre a un preu diferent.

Podeu trobar més informació a la web de la galeria Dionís Bennàssar.

“Vinart” es pot visitar fins al mateix dilluns 21 de desembre, a la Galeria Dionís Bennàssar. L’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres de 10.30 a 14 hores i de 17 a 20 hores. Els dissabte i diumenge obren de 10.30 a 14.30 hores.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT