VI PRIMITIU CONVOCA UN CICLE DE TASTS VIRTUALS

180

L’Associació de Vi Primitiu convoca un cicle de tasts virtuals per continuar amb l’activitat. Davant la impossibilitat de fer tasts presencials per mor de la pandèmia per coronavirus. Vi Primitiu ha programat tres tasts per als dies 25 de novembre, 2 i 7 de desembre.

A cada un d’aquests tasts, s’assaboriran vins de tres cellers de Pollença: Mortitx, Can Axartell i Can Vidalet. Un expert de cada celler guiarà el tast. A més a més, cada tast es farà en dos idiomes diferents: anglès i català.

Primer tast: vins blancs

El primer tast virtual serà el dimecres 25 de novembre i girarà entorn als vins blancs. Es tastaran els vins L’u Blanc de Mortitx, el Blanc Corum de Can Axartell -eco- i Barros de Cecili de Can Vidalet.

El tast en català començarà a les 20 hores i el tast en anglès, a les 20’30 hores.

PUBLICITAT

Segon tast: vins rosats

El segon tast virtual serà el dimecres 2 de desembre i se centrarà en els vins rosats. En aquest segon tast, es valoraran els vins Flaires de Mortitx, el Rosat de Can Axartell -eco- i el Blanc de Negres de Can Vidalet.

Com el primer, el tast en català començarà a les 20 hores i el tast en anglès, a les 20’30 hores.

Tercer tast: vins negres

El tercer tast virtual serà el dilluns 7 de desembre i s’endinsarà en els vins negres. En aquest cas, assaboriran el Rodal Pla de Mortitx, el Terrum de Can Axartell -eco- i el So del Xiprer de Can Vidalet.

Com els dos anteriors tasts, el tast en català començarà a les 20 hores i el tast en anglès, a les 20’30 hores.

Aquests tres tasts virtuals són organitzats per l’Associació Vi Primitiu de Pollença amb el suport de la Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació del Govern de les illes Balears.

Presentació i informació

Aquí teniu la presentació d’aquests tasts virtuals de l’Associació de Vi Primitiu en vídeo.

Per a més informació, enviau un correu electrònic a info@viprimitiu.org o bé telefona al mòbil +34 670 651 590 (Josep Bibiloni).PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT