VEÏNS DEL PONTARRÓ DENUNCIEN MALA PRAXI PER PART DE CARRETERES

416

Veïns del Pontarró denuncien mala praxi per part del departament de Carreteres del Consell de Mallorca que, no només ha desgraciat una paret de pedra seca, sinó que ha entrat dins propietats privades sense avisar.

Un propietari ha explicat a Punt Informatiu que un dia va anar a la finca i es va trobar que havien entrat amb maquinària pesada i havien arrancat un parell d’arbres propers a la carretera. Tot sense demanar permís ni tan sols avisar-los.

A més de no tenir respecte ni per als arbres ni per la propietat, aquesta persona es queixa que, a més a més, han desgraciats una paret seca molt ben feta amb una capa grollera de formigó.

Ell mateix va adreçar-se a Carreteres i li posaren excuses respecte una actuació que ha obert una bretxa de vuit metres en una paret de més de vint metres.

PUBLICITAT

Altres veïns també s’han mostrat molestos anb aquesta actuació del Consell de Mallorca a la carretera vella d’Alcúdia, on ha encimentat un marge centenari molt ben construït al pas per can Bisanyes.

La raó per la qual han cobert la paret de pedra en sec amb una bona capa de formigó, és que han instal·lat tanques protectores de metall. Aquestes tanques substitueixen unes altres de fusta.

Amb aquesta obra devers el quilòmetre 5 de la carretera MA2201, s’ha encimentat tota la part superior i bona part del lateral del marge damunt el qual s’aguanta la calçada de l’antiga carretera d’Alcúdia.

Segons publica la premsa autonòmica, Junts Avançam a instàncies dels veïns ha exposat la situació al departament de Carreteres del Consell de Mallorca en considerar que “s’ha desfigurat i destrossat el marge” i que, en conseqüència, s’ha de recuperar.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT