VEÏNS DEL CARRER PUIG DE MARIA DENUNCIEN EL CAOS CIRCULATORI

494

Veïns del carrer Puig de Maria s’han posat en contacte amb Punt Informatiu i han denunciat a través de les xarxes socials que, “des de la passada reforma circulatòria d’entrada i sortida de Pollença, el carrer Puig de Maria s’ha transformat en un caos dia sí i dia també” .

Els veïns apunten que, arran de la reforma circulatòria que entrà en vigor fa uns mesos, el carrer Puig de Maria “serveix de connexió entre els de Roser Vell (per sortir) i de Guillem Cifre de Colonya (per entrar)” . És més destaquen que “estam xerrant d’un carrer estret, sense voreres i amb cotxes aparcats en un dels dos costats, que suporta gran part del trànsit rodat (inclosos camions de gran tonatge) que entra i surt del poble en direcció a sa Pobla”, a l’hora que apunten que “a nosaltres, ens han escapçat el balcó i ens han fregat el cotxe dues vegades” .

Per tot plegat interpelen l’Ajuntament de Pollença per saber “Fins quan i per què hem de patir aquesta “planificació”(sic) circulatòria?”

Més enllà d’aquesta queixa particular, altres pollencins manifesten el seu malestar i alguns denuncien que, ara mateix, aquest és gairebé l’únic accés cap a la zona de Mare Alberta.

PUBLICITAT
Foto: Miquel Segura/Marta Jiménez.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT