VERBENA MOLT ANIMADA I MOLT ESPORT PER A UN DISSABTE DE PATRONA

570

La verbena d’ahir, dissabte 30 de juliol, va complir les expectatives: molts foren els pollencins que sortiren per enmig sense patir que l’endemà hi hagués feina. Aquesta era una de les novetats del programa de la Patrona de 2016, una de les coses que més demanaven els pollencins que treballen, i va anar molt bé: Orrifar, Islanders i Val 9 posaren la música i els pollencins l’ambient.

Centenars de persones varen participar al Sopar Solidari que es va fer als jardins Joan March i que, enguany, organitzava la delegació pollencina de l’AECC.

El Grand Prix Pollencí va divertir els al·lotots amb divertides proves… a la plaça de ca les Monnares.

D’altre banda va ser una jornada molt esportiva. Se jugaren les finals del tornejos de Futbol set, el Torneig d’escacs de la Patrona, i se va correr la cursa Patrona Pollença 2016. El podi el teniu a la foto superior.

PUBLICITAT

 

31 de juliol

A les 18’30 hores, hi haurà la plantada dels gegats de Mallorca a la via Pollentia.

A les 19 hores, començarà la cercavila de gegants pels carrers via Pollentia, Miquel Bota Totxo, Roser Vell, plaça Major, Mercat, Jonquet, Pius XI i plaça de ca les Monnares on ballaran tots.

A les 19’30 hores, a la mateixa plaça de ca les Monnares, hi haurà un Concurs de cuina tradicional, organitzada per Onit. Qui vulgui sopar de trempó es poden inscriure allà mateix per 5 euros.

I a partir de les 23’30 hores, a la plaça Major, torna la verbena de Marxa Fresca que, enguany, duu el lema de: “El renaixement d’una festa mítica”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT