UNDERMOLL ORGANITZA UN MERCADET DE SEGONA MÀ

232

L’associació Undermoll organitza un mercadet de segona mà per al 14 d’agost, entre les 19 i les 23 hores, a la plaça Miquel Capllonch.

La intenció de fer un mercadet de segona mà és per dur endavant el projecte d’Hort Urbà que Undermoll vol presentar oficialment el mes de setembre.

Tenint en compte al situació de pandèmia, es limitarà l’aformanent per accedir al recinte del mercat, que serà a l’aire lliure, però serà un circuït tancat, perfectament delimitat amb una entrada i una sortida. Tant a l’accès com a la sortida del mercadet, hi haurà gel hidroalcohòlic per desinfectar-se les mans. I l’ús de la mascareta serà obligatòria per accedir al recinte del mercadet.

Per la seva banda, Undermoll garanteix que els objectes a la venda es desinfectaran sovint, motiu pel qual demanen el compliment de les normes abans apuntades.

PUBLICITAT

Teniu objectes per donar?

Si voleu col·laborar amb Undermoll aportant objectes per vendre al mercadet de segona mà, disposau fins dia 10 d’agost per posar-vos en contacte amb els organitzadors a través del telèfon 615 819 076.

Els interessa, sobretot, objectes com ara roba, tant per a la llar com de vestir; llibres, objectes de decoració… coses que facin poc embalum. Per suposat, aquests objectes han d’estar en bones condicions.

Per preparar i muntar el mercadet de segona mà, Undermoll usarà guants i mascareta a fi de garantir les mesures sanitàries. A més a més, com s’ha apuntat abans, durant les hores de mercadet, aniran desinfectant els objectes que estiguin a la venda.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT